Bouwjaar 1960
Kleur
Motor 1200 cc met 2 carburateurs
Prijs verkocht
Omschrijving
Aanvraag of info

In zeer goede originele staat verkerende Oostenrijkse T1 bus met klein achter raam en speciale bumpers, zoeklicht op dak en semafoor knipperlichten erg erg zeldzaam. De 1200 motor loopt erg goed en heeft als extra 2 enkele carburateurs er op zitten, de versnellingsbak schakelt goed en ook het stuur heeft geen speling erop zitten. Ook is dit een bus die niet met plamuur glad getrokken is dit vind je niet vaak, de vw. bus is 1 keer overgespoten ,de originele kleur was rood het is namelijk een originele brandweer bus.

Prijs : verkocht

telefoon 06-20927119

www.kevermobiel.nl

We kunnen transport door heel Europa organiseren.

Hoe gaat kevermobiel om met het coronavirus?
Zoals altijd blijft de veiligheid van onze bezoekers en onze eigen teamleden onze topprioriteit. Mocht u onze showroom willen bezoeken, dan wordt er voor uw aankomst een afspraak gemaakt zodat u onze showroom alleen kunt zien zonder andere bezoekers.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft kevermobiel haar dienstverlening uitgebreid met het Gratis Persoonlijk Videogesprek. Zo kunt u thuis met uw computer of per smartphone onze showroom en de auto die u wilt, live en persoonlijk bekijken met een van onze verkopers.

Wat is het Gratis Persoonlijk Videogesprek:

Persoonlijk contact via videogesprek met een van onze verkopers.

  • Krijg close-upbeelden vanuit alle hoeken van de auto.
  • Maak persoonlijk kennis met ons verkoopteam.
  • Krijg direct antwoorden op uw vragen.
  • U bent live aanwezig in de showroom vanaf uw smartphone of computer. 

Hoe het Gratis Persoonlijk Videogesprek werkt: 

  1. Als u een auto hebt gevonden op onze website, stuur ons dan een bericht met uw whats app-nummer of je face-time adres.
  2. Schrijf uw voorkeur voor een dag en tijd op.
  3. Ga thuis zitten en geniet van uw gratis persoonlijke videogesprek.