Bouwjaar 29-1-1976
Kleur groen
Motor 2,2 liter type 4 met 126 pk
Prijs verkocht
Omschrijving
Aanvraag of info

Erg mooie kever cabrio 1303, deze auto is bij de body off restauratie in een bad thermisch verzonken , motor is gereviseerd,dit is een type 4 motor met Porsche koeling, op de testbank afgesteld op 126 pk.Interieur is opnieuw bekleed met leer, de kever cabrio is voorzien van een nieuwe stand kachel, dak is volledig nieuw in de kleur zwart dakframe is gestraald en gepoeder coat, alle raamframes zijn opnieuw verchroomd, dashboard is een nieuw origineel vw dashboard, bumpers origineel vw, radio met navigatie, km Teller gereviseerd en angepasst paar de snelheid, schijfremmen voor en achter nieuw, incl nieuwe apk ect ect .

prijs verkocht

Met betrekking tot corona ?

Zoals altijd blijft de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel onze hoogste prioriteit. Wij hanteren de hoogste norm betreft hygiëne.

Indien u bij ons langs wil komen om onze showroom te bezoeken, word er een afspraak gemaakt wanneer u komt, zodat u alleen in onze showroom kunt kijken zonder andere bezoekers.

Ook is het mogelijk de auto online te kopen doormiddel van een aanbetaling, de kever cabrio blijft dan veilig bij ons staan tot u de auto wil ophalen of dat wij het naar u brengen.