Bouwjaar 12-1959
Kleur diep zwart
Motor 1200
Prijs verkocht
Omschrijving

 

Aanvraag of info

Prachtige VW kever cabriolet 1959 te koop

Deze Volkswagen kever cabrio uit 1959 komt uit Californië, en is door ons uit elkaar gehaald en geheel opnieuw gespoten in diep zwart, met een blanke lak laag na gespoten. Ook de bodemplaten van de volkswagen kever cabrio zijn geheel vervangen door A kwaliteit bodemplaten gelijk aan het origineel.Het interieur is als nieuw het stof dak is als nieuw, er nieuwe nieuwe white wall banden op de originele kever cabrio velgen gemonteerd.De motor en de versnellingsbak zijn ook gereviseerd en zien er ook als nieuw uit. De tapijt set voor deze Volkswagen kever cabrio uit 1959 is nieuw en is van fijn bouclé gemaakt.Het chroomwerk zoals het chroom wat om de ramen zit is opnieuw verchroomd, ook de bumpers zijn originele van Volkswagen en zijn ook opnieuw verchroomd.

Met betrekking tot corona ?

Zoals altijd blijft de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel onze hoogste prioriteit. Wij hanteren de hoogste norm betreft hygiëne.

Indien u bij ons langs wil komen om onze showroom te bezoeken, word er een afspraak gemaakt wanneer u komt, zodat u alleen in onze showroom kunt kijken zonder andere bezoekers.

Ook is het mogelijk de auto online te kopen doormiddel van een aanbetaling, de kever cabrio blijft dan veilig bij ons staan tot u de auto wil ophalen of dat wij het naar u brengen.