Bouwjaar 1967
Kleur rood met wit
Motor 1500 cc
Prijs 47500
Omschrijving
Aanvraag of info

Originele Duitse Volkswagen T1 Samba, geen Braziliaanse uitvoering, plaatwerk volledig gerestaureerd, de T1 is gestraald en in Epoxi gezet, de volkswagen T1 is compleet met alle onderdelen, zoals ramen, banken (deze zijn ook al gestraald en gepoederd coat) roldak is ook compleet en aanwezig, velgen, versnellingsbak, teller. Het is een van de laatst geproduceerde T1 Samba s deze heeft een schuifdeur(erg zeldzaam, deze variant is 6 maanden geproduceerd)

Met betrekking tot corona ?

Zoals altijd blijft de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel onze hoogste prioriteit. Wij hanteren de hoogste norm betreft hygiëne.

Indien u bij ons langs wil komen om onze showroom te bezoeken, word er een afspraak gemaakt wanneer u komt, zodat u alleen in onze showroom kunt kijken zonder andere bezoekers.

Ook is het mogelijk de auto online te kopen doormiddel van een aanbetaling, de kever cabrio blijft dan veilig bij ons staan tot u de auto wil ophalen of dat wij het naar u brengen.

bouwjaar is 1967, er is een certificaat van Volkswagen bij waarin bevestigd word dat dat een originele T1 Samba uitvoering is.

prijs 47.500 euro

 

tel 06-20927119